13.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZAŠTITA I OČUVANJE BIJELE RODE

Svi koji pruže dom bijeloj rodi dobit će novčanu naknadu, saznajte kako se prijaviti
S

Ukoliko na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste vi vlasnik ili korisnik imate gnijezdo bijele rode možete dobiti naknadu u iznosu od 700 kuna po gnijezdu.

Ne propustite

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ove godine provodi projekt Zaštita i očuvanje bijele rode, u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Ukoliko na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste vi vlasnik ili korisnik imate gnijezdo bijele rode možete dobiti naknadu u iznosu od 700 kuna po gnijezdu. Naknada služi za očuvanje gnijezda na građevinskim objektima na kojima se gnijezdo nalazi.

Sve vlasnike objekata s područja Koprivničko – križevačke županije na kojima se nalaze gnijezda bijelih roda molimo da se najkasnije do 30. srpnja (od 7 do 15 sati) jave na broj telefona 048/621-790 ili na e-mail info@zastita-prirode-kckzz.hr ili da potrebnu dokumentaciju za ostvarivanje naknade pošalju ili osobno dostave na adresu: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko – križevačke županije, Florijanski trg 4/II, 48000 Koprivnica.

Za ostvarivanje naknade potrebno je dostaviti slijedeću dokumentaciju:

kopiju osobne iskaznice vlasnika ili korisnika stambenog, gospodarskog ili drugog građevinskog objekata na kojima se gnijezdo rode nalazi,
kopiju dokumenta koji govori o vlasništvu ili posjedu objekta na kojem se gnijezdo rode nalazi,
podatke o IBAN broju računa vlasnika ili korisnika stambenog, gospodarskog ili drugog građevinskog objekata na kojem se gnijezdo rode nalazi i na koji će se uplatiti naknada,
potpisanu Izjavu o vjerodostojnosti dostavljenih podataka koju možete preuzeti OVDJE
fotografiju gnijezda bijele rode na koje se odnosi tražena potpora.
Detaljnije informacije mogu se dobiti putem telefona i to svaki radni dan od 7 do 15 sati na broj 048/621- 790 ili putem elektroničke pošte zastita.prirode.kk-zupanije@kc.t-com.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Detalj s prometnica

DALA JE SVOJE Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke!

"Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke", napisao je jedan pratitelj facebook stranice Uživo sa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×