23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
izvanredna skupština

Tehnika-Koprivnica ima novoga predsjednika, ali i ime, pogledajte kako će se klub zvati
T

Neopozivu ostavku podnio je dosadašnji predsjednik Igor Bajalica.

Ne propustite

Nogometni klub Tehnika-Koprivnica jučer je na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš održao izvanrednu skupštinu.

U službenoj objavi na klupskim stranicama stoji kako je za novoga predsjednika jednoglasno izabran Tomislav Zalar, dosadašnji član Upravnog odbora i dugogodišnji sportski djelatnik. Neopozivu ostavku podnio je dosadašnji predsjednik Igor Bajalica.

– Prije svega želio bih zahvaliti dosadašnjem predsjedniku, gospodinu Igoru Bajalici, na svemu što je učinio za klub. Mi koji ostajemo u Upravi nastavit ćemo sa stvaranjem stabilnog i zdravog kluba kojim će se ovaj naš nogometni grad moći ponositi. Pritom ćemo i u budućnosti stavljati naglasak na domaće igrače, a radimo i na uspostavljanju suradnje sa Slavenom Belupom. Moja je želja i namjera da se cjelokupni Upravni odbor aktivno uključi u rad kluba. Predali smo zahtjev za napredovanjem u Treću hrvatsku nogometnu ligu i nadamo se da će nam se publika što prije vratiti na tribine kako bismo svi zajedno mogli uživati u dobrom nogometu – rekao je Zalar.

Jednoglasno je usvojena i promjena imena. Nakon službenog provođenja procedure, klub će se zvati Nogometni klub Koprivnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

KUD Srce na Prkačijadi

Kolači s njihovog štanda razgrabili su se u manje od pola sata! Doznali smo tajnu najslasnijih prkača

Virovska prkačijada okupila je brojne ljubitelje slatkog, kolača, keksića i tradicionalnih poslastica. A tko ih može bolje raditi nego...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×