Tijekom noći oduzete 23 vozačke dozvole

13:03h
0
Tijekom noći oduzete su 23 vozačke dozvole

Policijski službenici protekle su noći na području PU Koprivničko-križevačke sproveli akciju nadzora alkoholiziranosti vozača i tom prilikom iz prometa su isključena 23 vozača, dok je njih pet zadržano u postaji do otriježnjenja. Najveća koncentracija alkohola  od 2,49 g/kg izmjerena je kod 25-godišnjeg vozača zetečenog na području u nadležnosti Postaje prometne policije Koprivnica.

Također, u protekla 24 sata na području Policijske uprave evidentirane su i dvije prometne nesreće, na sreću obje sa materijalnom štetom. Napomenimo kako je u oba slučaja glavni razlog nesreći bio alkohol. 

U četvrtak, nešto iza 22 sata, na koprivničkom autobusnom kolodvoru dogodio se neobičan slučaj u kojem je 19-godišnji mladić oštetio parkirani autobus u vlasništu „AP Varaždin“. Što je razljutilo 19-godišnjeg mladića nije poznato, no na njegovu nesreću, policijski službenici bili su u blizini i nad njim je sprovedena kriminalistička istraga.

Istoga dana, sprovedena je kriminalistička istraga nad tri 23-godišnjaka nakon čega je utvrđeno da su tijekom zadnjih nekoliko mjeseci u čak pet navrata posjekli i otuđili veću količinu žica i kablova postavljenih uz željezničku prugu.  

čitam...