Tomislav Golubić: Drago mi je što u Mreži misle da je Koprivnica grad dobrih vibri, a gradski je proračun, za razliku od županijskog, zakonski regularan

Koprivnica će i dalje biti grad dobrih vibri, a iz kojih se izvora financiraju gradska događanja namijenjena našim građanima, jasno je vidljivo iz proračuna, žao mi je ako oni to ne znaju iščitati, kazuje Golubić.

16:05h
0
Izbori za predsjednika koprivničkog SDP-a
Tomislav Golubić // Foto: SDP Koprivnica

Nakon što su članovi Mreže danas održali press konferenciju u kojoj su prozvali gradsku vlast  proglasivši proračun nerealnim, temeljenim na neostvarivim prihodima koji se ne podudaraju sa stvarnim stanjem u koprivničkom gospodarstvu, te drže da je u službi još jedne samopromocije gradske vlasti.

Novi šef gradskog SDP-a Tomislav Golubić njihove je tvrdnje i konferenciju nazvao čistom demagogijom.

– Ono što znam je da je, za razliku od županijskog, zakonska regulativa zadovoljena te da je gradski proračun objavljen na vrijeme i potpuno je transparentan. Što se tiče njihovih navoda i upita od otpadu, mislim da je najbolje da o tome sve što ih zanima pitaju župana Darka Korena, neka im on objasni, no samo se bojim da bi mogli čuti ili saznati nešto što ne žele ili ne smiju znati – oštar je bio Golubić.

Kako su se iz Mreže naveli da se gradske dobre vibre plaćaju novcem od prodanog plisnkog biznisa, Golubić kaže kako mu je drago što misle da je Koprivnica grad dobrih vibri.

– Koprivnica će i dalje biti grad dobrih vibri, a iz kojih se izvora financiraju gradska događanja namijenjena našim građanima, jasno je vidljivo iz proračuna, žao mi je ako oni to ne znaju iščitati – kazuje on.

Ujedno, iz Mreže su ih prozvali da su radovi u parku i na Zrinskom trgu samo predizborna obećanja, zaključio je kako je revitaliztiacija gradskog parka, kako je svima poznato, već započela, a u 2018. godini je najavljena provedba arhitrektonsko-urbanističkog natječaja za rekonstrukciju Zrinskog trga.

čitam...