NAKON UTAKMICE

Torcidaši se sukobili putujući iz Koprivnice, tek punoljetni mladić teško ozlijeđen prevezen u bolnicu

Index piše kako su, navodno, navijači Hajduka krenuli iz Koprivnice prema Rijeci, a na povratku su odlučili pričekati navijače Rijeke kod Vrbovskog.

12:36h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Gostujuća tribina Gradskog stadiona Ivana Kušeka Apaša, na kojoj je bila Torcida, tijekom jučerašnje utakmice Slaven Belupa i Hajduka ispunila se do posljednjeg mjesta. Jednako tako, pune vozila bile su i koprivničke ulice netom prije i nakon premijerne pobjede Farmaceuta.


No, oko 1 sat iza ponoći viđene su neželjene scene. Kako piše Index.hr, na autocesti na području Vrbovskog došlo je do velike tučnjave Torcide i Armade, pri čemu je 18-godišnjak ozlijeđen i hitno prevezen u bolnicu.

Index piše kako su, navodno, navijači Hajduka krenuli iz Koprivnice prema Rijeci, a na povratku su odlučili pričekati navijače Rijeke kod Vrbovskog. Nije poznato radi li se o dogovorenom sukobu ili sačekuši. Više je osoba ozlijeđeno, a mladić koji je dobio teške ozljede prebačen je u riječki KBC.

– Noćas, 12. kolovoza oko 1 sat na autocesti na širem području Vrbovskog došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave u kojoj je prema dosadašnjim saznanjima sudjelovalo više osoba. U ovom događaju teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je radi pružanja liječničke prevezen u KBC Rijeka. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja sudionika ovog događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti. Tijekom ovog događaja bilo je otežano odvijanje prometa – obavijestili su iz policije, a prenio je Index.hr

čitam...