MJESEC LJUBAVI

Trgovački centar Lumini pripremio je natječaj povodom Valentinova, sudjelujte i osvojite vrijedne nagrade

Ne zaboravite na posebne pogodnosti i popuste koje od 1. veljače možete ostvariti sa svojom Lumini club karticom.

12:53h
0
Foto: Trgovački centar Lumini

Mjesec ljubavi u Trgovačkom centru Lumini počinje već prvog dana veljače velikim Valentinovo FOTO natječajem, u sklopu kojeg možete osvojiti zaista vrijedne nagrade! Kako? Dođite u Lumini i pronađite veliko srce, poslikajte se pored i objavite fotografiju na Facebook stranici centra Lumini.

Natječaj traje od 1. do 14. veljače, a osvojiti možete vrijedne poklon bonove i popuste, tenisice, torbe, fino vino, nakit i još mnogo prigodnih poklončića koje su za vas pripremile igraonica Twister, trgovine Sport Vision, Buzz, Prima, Skechers, s.Oliver, Watch Centar, Benetton, Adidas, Orsay, Europa 92, dm, Dominik zlatarnica i srebrnarnica i Vinski bar Zlatne gorice.

Igrajte se s nama i osvojite super nagrade, a na samo Valentinovo i dan kasnije posjetite centar Lumini gdje vas, uz odlična sezonska sniženja i popuste koji se penju do nevjerojatnih 80 posto, čekaju posebne čoko-slastice!

Ne zaboravite na posebne pogodnosti i popuste koje od 1. veljače možete ostvariti sa svojom Lumini club karticom. Ako još niste, dođite do info-pulta i učlanite se u Lumini club te predočenjem kartice u odabranim trgovinama ostvarite dodatne uštede na kupnju igračaka, kozmetike, sunčanih naočala, sportske opreme…

Foto: Trgovački centar Lumini