Trojac iz Drnja doživotno isključen iz nogometa

11:01h
0
Igrači Tomislava iz Drnja Hrvoje Bači i Željko Kašić te predsjednik kluba Damir Puhač doživotno su isključeni iz nogometne organizacije. Odluka je to disciplinskog suca 4. nogometne lige sjever Zdenka Ivančića zbog incidenta koji je dogodio na utakmici u Drnju 5. travnja kada su domaćini ugostili Mladost iz Čačinaca.
Nezadovoljni odlukom suca u 65. minuti susreta, Bači, Kašić i Puhač su ga napali, a sudac je završio u bolnici s potresom mozga. Policija je alkotestirala sudionike incidenta te je utvrđeno da je Bači bio pod utjecajem od 1,07 promila. Nezadovoljni tako rigoroznom kaznom igrači i predsjednik Kluba najavili su žalbu.


Istovremeno, disciplinski sudac je donio odluku zabrane igranja dvije utakmice Borivoju Kovaču, a suspenzije su ukinute rukovoditelju osiguranja Gordanu Kraljiću i službenom predstavniku drnjanskog kluba Zdravku Štefancu. Usto, klub do sljedeće utakmice moraj platiti 4.200 kuna kotizacije i trenerske licence, jer u suprotnome neće moći igrati redovnu utakmicu, stoji u odluci disciplinskog suca.

čitam...