NAGRADNA IGRA

Tulum godine // Tri kralja zabave spremaju iznenađenje za Koprivnicu

15:59h
0
tri kralja zabave vas pozivanju na tri nova koncerta u koprivnici zagrebu i ljubljana

Dolazimo u Koprivnicu zabaviti naše fanove, svi su oni zaslužili da se odmore i zaborave na probleme, kazao je Dražen Zečić pred veliki koncert ‘Tri kralja zabave’ 5. prosinca u Koprivnici.

– Prošlost ne možemo vratiti, budućnost nam je neizvjesna, imamo samo ovaj trenutak. Stalno čekamo kad će nam se nešto dobro desiti i pod stalnim smo stresom. Zato pozivam sve naše fanove da dođu na koncert, opuste se i zaborave na sve brige te dostojanstveno uživaju u životu – dodao je Zečić.

Zabava je zagarantirana kad su za nju zadužena Tri kralja zabave, stoga si 5. prosinca rezervirajte za tulum u sportskoj dvorani. 

– Radujem se koncertu u Koprivnici, siguran sam da ćemo napraviti izvrsnu feštu. Jasmin Stavros, Dražen Zečić i ja smo jako dobri prijatelji, odlično funkcioniramo zajedno, kako u pjesmi tako i u zafrkanciji. Stoga pozivam sve koji su željni dobre zabave da dođu na koncerte, čeka ih puno dobre glazbe i plesa, u Koprivnici napravit ćemo tulum godine – poručio je Mladen Grdović. 

Tri kralja zabave poznati su i po svojim ‘dugometražnim’ koncertima koji znaju potrajati i do pet sati, a ono što sasvim sigurno mogu obećati je da će publika svih pet sati provesti s osmijehom na licu i plešući.

– Naš zajednički koncert na pravi način predstavlja hrvatsku domaću glazbu, svaki od nas ima poseban repertoar tako da je koncert ‘Tri kralja zabave’ praznik za ljubitelje zabavne glazbe. Bit ćemo u svom najboljem izdanju i napraviti prave tulume, a za koncert u Koprivnici pripremili smo i jednu zajedničku točku, nešto što do sada publika nije imala prilike vidjeti, ali neću otkriti o čemu se točno radi, neka to ostane iznenađenje – kazao je Stavros. 

Tri kralja 5. prosinca pjevaju u Koprivnici u sportskoj dvorani, a ulaznice možete nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima:

  • Koprivnica – caffe bar Stefano, caffe bar Plus, Šareni dućan
  • Đurđevac – gradska kavana Đurđevac
  • Križevci – caffe bar Planet
  • Gola – caffe bar Pilajevo
  • Podravska Selnica – caffe bar Dvije lipe
  • Pitomača – caffe bar Lotus
  • kiosci Tiska i sustav Eventima

U prodaji je i njihov album ‘Tri kralja zabave’ sa 18 njihovih najvećih hitova, a kupiti ga možete u web-shopu Scardone.

Ovom prilikom dvoje sretnih čitatelja ePodravine imaju priliku osvojiti CD “Tri kralja zabave”. Ostavite nam svoje podatke, dobitnike ćemo objaviti i obavijestiti u četvrtak na ePodravina.hr.

Dobitnici:
1. Željko Prislin, Koprivnica
2. Marijana Šignjar, Đurđevac

Dobitnici svoj CD mogu podići na ulazu u dvoranu prije koncerta, uz predoćenje osobne iskaznice.