25.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U VIRJU, GOLI I PETERANCU

Turistička zajednica područja Središnja Podravina organizira edukacije i radionice za sve koji žele poraditi na atraktivnosti svoje ponude
T

Predavač će biti magistar povijesti Luka Jakopčić, turistički pisac i vodič, kulturno-turistički konzultant i direktor turističke agencije Recider projekt iz Zagreba

Ne propustite

Turistička zajednica područja Središnja Podravina organizira još jedno događanje koje je ovoga puta namijenjeno prvenstveno dionicima u turizmu i svima koji razmišljaju o bavljenju turističkom djelatnošću na našem području.

Radi se o edukacijama i radionicama za iznajmljivače, vlasnike objekata za smještaj turista, ugostitelje, vlasnike OPG-ova, obrtnike, članove udruga, turističke vodiče i sve one koji to planiraju postati. Cilj je podizanja destinacijske prepoznatljivosti i atraktivnosti turističkih sadržaja.

Održat će se u Virju u Društvenom domu (Trg dr. Franje Tuđmana 1) u srijedu 24. siječnja u 18 sati te u četvrtak 25. siječnja u Goli u Društvenom domu (Trg kardinala Alojzija Stepinca 1) u 11 sati te u Peterancu u Vatrogasnom domu (Ulica Matije Gupca 1) u 18 sati.

Predavač će biti magistar povijesti Luka Jakopčić, turistički pisac i vodič, kulturno-turistički konzultant i direktor turističke agencije Recider projekt iz Zagreba.

– Svi zainteresirani mogu se pridružiti radionicama, prijava nije potrebna, a ulaz je slobodan – poručuju organizatori.

Ustupio: Embercom
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Predzadnje kolo

Gužvetina na vrhu Prve ŽNL, jedan bod dijeli pet klubova, drugoligaši vode mrtvu trku za naslov

Pred nama je vikend u kojemu će se igrati predzadnje kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Iako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×