18.5 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U bolnici otvoren Odsjek za poluintenzivno liječenje
U

Ne propustite

Otvoren novi odijel poluintenzivne njege u opcoj bolniciU Općoj bolnici Tomislav Bardek u Koprivnici, otvoren je Odsjek za poluintenzivno liječenje.
– Odsjek je namijenjen zbrinjavanju bolesnika koji ne iziskuju intenzivno liječenje, ali zahtijevaju pojačani medicinski nadzor i skrb, na otvorenju je napomenuo dr. Josip Petrovčić, zamjenik ravnateljice bolnice.
Sedam raspoloživih kreveta u novom odsjeku već su popunjeni pacijentima. Uz dežurne anesteziologe te ostale postojeće kadrove, zaposlena su četiri nova medicinska djelatnika.

Voditeljica odsjeka mlada je dr. anesteziolog Marina Viteljić.
– U odsjeku će se primati pacijenti iz Odjela intenzivne njege kojima je potreban nadzor poput infuzije i praćenja oporavka, ali i pacijenti cijele bolnice koji zahtijevaju posebnu skrb koju na drugim odjelima ne mogu dobiti, ističe dr. Josip Večenaj.
Dr. Josip Petrovčić najavio je novi informatički sustav bolnice te otvaranje dnevne kirurgije slijedeće godine.

foto: Josip Maljak / Večernji list

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×