najam

U đurđevačkom Poduzetničkom inkubatoru ostao je jedan ured, poduzetnici, evo prilike!

Javni natječaj otvoren je 30 dana, odnosno do trenutka davanja poslovnog prostora koji su predmet ovog natječaja u zakup.

11:18h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Grad Đurđevac objavio je na svojim stranicama javni poziv za zakup poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru. Radi se o uredu nešto manjem od 18 kvadrata, a više o njemu možete pronaći OVDJE. Grad poziva sve zainteresirane poduzetnike i one koji planiraju pokrenuti poduzetničku aktivnost te poduzetnici registrirani kao poduzetnička potporna institucija.

Prijava potencijalnog korisnika treba sadržavati poslovni plan i ispunjeni obrazac za prijavu za zakup poslovnog prostora. Ponude s traženom dokumentacijom podnose se putem pošte preporučeno u zatvorenoj omotnici na adresu:

Stari Grad d.o.o., S. Radića 1, 48350 Đurđevac s napomenom
„Natječaj za zakup poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora“

Vrijeme podnošenja prijave je vrijeme predaje prijave u poštanskom uredu (datum, sat, minuta, sekunda), a prijave se zaprimaju najranije od prvog dana nakon objave ovog poziva.

Cijena zakupa po m2 prostora iznosi 35 kuna bez PDV-a uvećano za trošak režija, a u cijenu je uključeno korištenje zajedničkih prostorija. Nakon pristiglih prijava povjerenstvo u sastavu tri člana će ocijeniti zaprimljene prijave te će se lista objaviti na službenim stranicama Grada Đurđevca www.djurdjevac.hr

Poduzetnički inkubator Đurđevac zadržava pravo odbiti svaku ponudu i poništiti Javni natječaj u bilo koje vrijeme prije zaključenja ugovora, bez ikakve odgovornosti prema ponuditeljima i bez obveze da obrazloži svoju odluku.

Javni natječaj otvoren je 30 dana, odnosno do trenutka davanja poslovnog prostora koji su predmet ovog natječaja u zakup.