6.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
najam

U đurđevačkom Poduzetničkom inkubatoru ostao je jedan ured, poduzetnici, evo prilike!
U

Javni natječaj otvoren je 30 dana, odnosno do trenutka davanja poslovnog prostora koji su predmet ovog natječaja u zakup.

Ne propustite

Grad Đurđevac objavio je na svojim stranicama javni poziv za zakup poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru. Radi se o uredu nešto manjem od 18 kvadrata, a više o njemu možete pronaći OVDJE. Grad poziva sve zainteresirane poduzetnike i one koji planiraju pokrenuti poduzetničku aktivnost te poduzetnici registrirani kao poduzetnička potporna institucija.

Prijava potencijalnog korisnika treba sadržavati poslovni plan i ispunjeni obrazac za prijavu za zakup poslovnog prostora. Ponude s traženom dokumentacijom podnose se putem pošte preporučeno u zatvorenoj omotnici na adresu:

Stari Grad d.o.o., S. Radića 1, 48350 Đurđevac s napomenom
„Natječaj za zakup poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora“

Vrijeme podnošenja prijave je vrijeme predaje prijave u poštanskom uredu (datum, sat, minuta, sekunda), a prijave se zaprimaju najranije od prvog dana nakon objave ovog poziva.

Cijena zakupa po m2 prostora iznosi 35 kuna bez PDV-a uvećano za trošak režija, a u cijenu je uključeno korištenje zajedničkih prostorija. Nakon pristiglih prijava povjerenstvo u sastavu tri člana će ocijeniti zaprimljene prijave te će se lista objaviti na službenim stranicama Grada Đurđevca www.djurdjevac.hr

Poduzetnički inkubator Đurđevac zadržava pravo odbiti svaku ponudu i poništiti Javni natječaj u bilo koje vrijeme prije zaključenja ugovora, bez ikakve odgovornosti prema ponuditeljima i bez obveze da obrazloži svoju odluku.

Javni natječaj otvoren je 30 dana, odnosno do trenutka davanja poslovnog prostora koji su predmet ovog natječaja u zakup.

Upite možete slati na e-mail adresu inkubator@djurdjevac.hr, kontakt osoba je voditeljica inkubatora Tea Radoš.

Cjelokupan tekst javnog poziva i obrazac možete pronaći u nastavku:

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ruho naše, najljepše II

FOTO Raskošna revija narodnih nošnji napunila Dom mladih i pokazala najbolje od kulturne baštine

Revija narodne nošnje „Ruho naše, najljepše II“ jučer je krasila koprivnički Dom mladih. Reviju je organizirao Folklorni ansambl „Koprivnica“ pod...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×