Koronavirus

U Hrvatskoj 235 zaraženih, skraćuje se radno vrijeme svih trgovina

Trenutno je ukupno 235 slučajeva, 230 aktivno zaraženih, petoro izliječenih i niti jedan smrtni slučaj u Hrvatskoj prema službenim podacima Zavoda za javno zdravstvo.

09:55h
0
Ilustracija // Foto: ePodravina

U Hrvatskoj je, prema novim podacima, 235 zaraženih koronavirusom, što je 29 više nego jučer, izvijestio je Nacionalni stožer civilne zaštite.

Od danas vrijedi nova mjera Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu. Sve trgovine koje već nemaju skraćeno radno vrijeme od danas rade u vremenu od 8 to 17 sati.

– Radi zaštite djelatnika u trgovinama kojima je, sukladno Odluci o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja dopušten rad, kao i zbog mogućnosti preraspodjele djelatnika i učinkovitog upravljanja ljudskim resursima, određuje se radno vrijeme u tim trgovinama od 8.00 do 17.00 sati – stoji u odluci Stožera.

Takva odluka nastavak je mjera koje donosi Nacionalni stožer, a kojima se nastoji smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Trenutno je ukupno 235 slučajeva, 230 aktivno zaraženih, petoro izliječenih i niti jedan smrtni slučaj u Hrvatskoj prema službenim podacima Zavoda za javno zdravstvo.

čitam...
Loading...