12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
razmjena

U Kloštru će se u ponedjeljak predstaviti Erasmus+ programi, evo gdje i kad
U

Nakon prezentacije moći ćete se predbilježiti za neki od navedenih projekata koje udruga Meraki provodi.

Ne propustite

Udruga Meraki poziva sve zainteresirane na prezentaciju Erasmus+ programa i mogućnostima u koje se mladi, a i odrasli, mogu priključiti: od projekata razmjene mladih, treninga i edukacija osoba koje rade s mladima, Europske volonterske službe pa do studiranja i stručne prakse u drugim zemljama članicama EU, a gdje su smještaj, hrana i putni troškovi pokriveni. Nakon svakog projekta dobije se i certifikat, tzv. Youthpass koji je službeno priznat od Europske Unije.

Nakon prezentacije moći ćete se predbilježiti za neki od navedenih projekata koje udruga Meraki provodi.

Prezentacija će se održati 23. kolovoza, 2020. godine u Društvenom domu Kloštar Podravski, na adresi Trg Svete Obitelji 2, s početkom u 18 sati.

Za sve one koji će htjeti znati više i koji će htjeti i sami naučiti pisati projekte te tako stvarati mogućnosti za druge, mogu se prijaviti na radionicu pisanja Erasmus+ projekata. Radionica će biti vezana isključivo uz prijavu projekata aktivnosti Razmjene mladih u okviru Ključne aktivnosti 1 programa Erasmus+, a održat će se 6. rujna 2020.  u Društvenom domu Kloštar Podravski, na adresi Trg Svete Obitelji 2, s početkom u 18h.

Mole se svi zainteresirani koji žele doći na te aktivnosti da najave svoj dolazak na mail ngo.meraki@gmail.com kako bi prostor mogli prilagoditi mjerama Stožera civilne zaštite RH.

Navedene aktivnosti se provode u sklopu projekta Mladi 2.0 koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi ga udruga Meraki zajedno u partnerstvu s Općinom Kloštar Podravski.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kaznena prijava

Policija ulovila podravskog lopova, u Ludbregu ukrao nakit i novac, u Selniku se razočarao

Podravski je lopov ipak vrlo brzo dolijao i "pao" u ruke policije nakon jedne uspješne i jedne neuspješne krađe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×