U Koprivnici započela nova akademska godina

14:50h
0
Danas je započela nova akademska godina // foto: Koprivnica.hr

Gradonačelnik Zvonimir Mršić, voditelj Centra studija u Koprivnici prof. dr. sc. Božo Matić i ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Josip Nakić-Alfirević, obratili su se studentima povodom početka akademske godine 2011/2012. Ekonomskog fakulteta Zagreb, Centar studija Koprivnica.

Gradonačelnik je pozdravio 16. generaciju studenata Ekonomskog fakulteta u Koprivnici, te im napomenuo da  započinju jedan od najkreativnijih  razdoblja u svojem životu u kojem imaju veliku slobodu, ali i veliki potencijal, a ono što je najvažnije imaju platformu za stjecanje izuzetno kvalitetnog znanja iz ekonomije.

Također im je poručio da iskoristite vrijeme studiranja ne samo da bi usvajali znanja nego i da bi bili aktivni u društvenom životu u svojoj lokalnoj zajednici.

– Kvaliteta bolonje je veća ovdje u Koprivnici nego što je u Zagrebu jer su i prostorni i neki drugi uvjeti bolji nego što možete imati na matičnom fakultetu, nastava je koncentriranija , a statistika pokazuje da je i  uspješnost prolaza u Koprivnici veća – poručio je studentima gradonačelnik Zvonimir Mršić.

Na kraju ih je pozvao da nakon predavanja navrate u studentsku menzu koja se nalazi u Hotelu Podravina, na prvi besplatni studentski ručak.

Voditelj Centra studija u Koprivnici, Božo Matić upoznao je studente sa ovogodišnjim programom studiranja.

Izvor: Koprivnica.hr