NOVO STANJE

U koprivničkoj bolnici preminula jedna pozitivna osoba, zabilježena dva nova slučaja zaraze

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je za 5253 osobu, stoji u priopćenju županijskog Stožera.

09:13h
0
Foto: Jurica Karan
Ilustracija // Foto: Jurica Karan

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poslao je novo priopćenje.


– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su nakon preostalih pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđena dva nova slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 151 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 23 osoba, a na bolničkom liječenju nalazi se 49 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus (1928. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge dijagnoze.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je za 5253 osobu – stoji u priopćenju.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana te izbjeći preopterećenje zdravstvenog sustava – dodaju.

čitam...