15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u fazi pripreme

U koprivničkoj bolnici uskoro će se izdavati e-uputnice, a crvene odlaze u povijest
U

U fazi smo implementacije, informatički sustav je pripremljen. Tu je i pitanje obiteljske medicine, kada su krenuli s implementacijom, prilagodbom, kako će ići naručivanja, objašnjava nam Mato Devčić, ravnatelj bolnice. 

Ne propustite

Koprivnička bolnica u fazi je intenzivne pripreme za izdavanje e uputnice, a one crvene odlaze u povijest.

Umjesto papirnatih, sva naručivanja obavljat će se putem e-uputnica, osim u iznimnim slučajevima. Pacijenti više neće morati ni u bolnice po nalaze, jer će se i oni izdavati elektroničkim putem, a na pretrage će se naručivati kod liječnika obiteljske medicine.

U nekim se bolnicama s e-uputnicama krenulo s 1. listopada.

– U fazi smo implementacije, informatički sustav je pripremljen. Tu je i pitanje obiteljske medicine, kada su krenuli s implementacijom, prilagodbom, kako će ići naručivanja – objašnjava nam Mato Devčić, ravnatelj bolnice.

Dodaje da vjeruje da će kroz dva tjedna profunkcionirati cijeli sistem.

– To je neko realno vrijeme da prođemo kroz fazu prilagodbe, imamo ljudstvo i posložen informatički sustav tako da vjerujem da će naši pacijenti vrlo brzo dobivati e-uputnice – zaključuje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na florijanskom trgu

FOTO/VIDEO Svečanim polaganjem vijenaca za sve stradale u Domovinskom ratu obilježen Dan državnosti

Povodom Dana državnosti, koji se obilježava sutra, 30. svibnja, kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×