22.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zimski praznici

U koprivničku knjižnicu stigli novi Lego Harry Potter setovi, mladi ih idući tjedan mogu doći složiti
U

Program će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, obavezno nošenje zaštitnih maski za lice i održavanje razmaka, uz napomenu da sudionici stariji od 16 godina moraju posjedovati i covid-potvrdu, pojasnili su.

Ne propustite

Mladi koprivnički ljubitelji Lego kockica i Harryja Pottera uskoro će doći na svoje. U prostoru Makerspacea u Knjižnici i čitaonici Fran Galović od 3. do 8. siječnja imat će priliku slagati tri nova Lego kompleta. Program namijenjen mladima od 11 do 19 godina održavat će se od 3. do 7. siječnja između 12 i 14 sati te u subotu od 11 do 13 sati.

Riječ je o nastavku ciklus različitih radionica za mlade u knjižnici pokrenutih 2021. godine. Vodstvo knjižnice poručuje kako ciljanoj skupini žele pružiti mogućnost igre s kvalitetnim igračkama i didaktičkim materijalom koji potiču njihov razvoj, kao što su Lego kocke.

Za sudjelovanje u Lego HP maratonu moguća je najava na 099 658 54 35.

– Svi sudionici morat će poštivati i određena pravila – u slaganju jednog kompleta odjednom će moći sudjelovati najviše dvoje igrača, s ograničenjem na jedan sat igre. S obzirom da je broj sudionika ograničen, kao i vremensko trajanje sudjelovanja, prednost će imati prijavljeni igrači – pojasnili su.

– Program će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, obavezno nošenje zaštitnih maski za lice i održavanje razmaka, uz napomenu da sudionici stariji od 16 godina moraju posjedovati i covid-potvrdu – dodaju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Iskra je zapaljena

Koliko je realno da Podravina ima Nacionalni park? Stručnjaci su za, no trajalo bi godinama i koštalo milijune eura

Ideja člana Županijske skupštine i saborskog zastupnika Željka Lackovića o potrebi za osnivanjem radne skupine koja bi pokušala pokrenuti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×