PREVENCIJA I UKLANJANJE TEŠKOĆA

U Križevcima od idućeg tjedna počinje provođenje usluge rane intervencije

Provodit će je educirane stručnjakinje na području rane intervencije.

10:50h
0
Ilustracija // Foto: Envato Elements

Provođenje usluge rane intervencije u kabinetu za razvojnu podršku Razvojni prozorčić i Centru za razvojnu podršku KUC KUC počinje 2. studenog. Provodi se s djecom od rođenja do treće godine, a najkasnije šeste, te obuhvaća mališane koji kasne u motoričkom, senzoričkom, komunikacijskom, jezično-govornom te spoznajnom razvoju, imaju utvrđena razvojna odstupanja ili postoji zabrinutost okoline za tijek djetetovog razvoja, objašnjeno je na službenoj gradskoj stranici.

Provodit će je educirane stručnjakinje na području rane intervencije: edukacijska rehabilitatorica Helena Strsoglavec i logopedinja Maja Krušić. Cilj je što ranije prevenirati i ukloniti određene teškoće.

Grad Križevci sufinancirat će polovicu cijene usluge za sve gradske korisnike.

Centar za razvojnu podršku KUC KUC nalazi se na adresi Drage Grdenića 7 u Križevcima. Ondje se nalazi Maja Krušić, logopedinja i praktičarka rane intervencije.
Kontakt: na broj mobitela 097 738 2432, putem Facebook stranice Centar za razvojnu podršku KUC KUC@centarkuckuc i putem mail adrese: kuckuc.maja@gmail.com.

Kabinet za razvojnu podršku RAZVOJNI PROZORČIĆ nalazi se na adresi Drage Grdenića 7 u Križevcima. Ondje je Helena Strsoglavec, edukacijska rehabilitatorica, pedagoginja senzorne integracije i praktičarka rane intervencije. Kontakt: na broj mobitela 098 968 4603, putem Facebook stranice: kabinet za razvojnu podršku@razvojniprozorcic i putem mail adrese: razvojni.prozorcic@gmail.com.