15.4 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Već osigurali 120.000 eura

U NAŠOJ OPĆINI Jelačićeva će dobiti novu pješačku stazu, projekt je vrijedan 420.000 eura
U

Svi stanovnici koji sudjeluju u prometu su u opasnosti, dodaju iz Općine.

Ne propustite

U Hlebinama, Ulica bana Josipa Jelačića dobit će novu pješačku stazu vrijednu 420.000 eura! Upravo je provedena javna nabava za izvođača radova, a to je koprivnički MOD.

Općina je ovaj projekt prijavila na nekoliko adresa i osigurala bespovratna sredstva u iznosu od 120.000 eura. Dobili su 40.000 eura od Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine iz Programa za održivi povratak na potpomognuta područja i područja posebne državne skrbi. Još 50.000 eura stiže iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU iz Programa za unaprjeđenje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima romske nacionalne manjine. Dodatnih 30.000,00 eura dolazi iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU iz Programa za unaprjeđenje infrastrukture prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice.

u našoj općini
Foto: Google

– Razlika sredstava osigurana je u Proračunu Općine Hlebine – navode iz Općine i dodaju kako uz županijsku cestu u Ulici bana Josipa Jelačića ne postoji izgrađena pješačka staza.

Svi stanovnici koji sudjeluju u prometu su u opasnosti, dodaju iz Općine, a navedeni problem riješit će izgradnjom pješačke staze u dužini od gotovo jednog kilometra.

– Time će se unaprijediti razina komunalne infrastrukture, povećati sigurnost svih sudionika u prometu, poboljšati kvaliteta života u općini, doprinijeti revitalizaciji Općine Hlebine što je preduvjet za sprječavanje iseljavanja stanovništva i smanjenja negativnog demografskog trenda – poručili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×