11.8 C
Koprivnica
Petak, 1. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
informacije i preporuke

U okviru Europe Direct Centra Koprivničko-križevačke županije održana informativna radionica na temu “Zakon o zaštiti potrošača s naglaskom na on-line shopping”
U

Radionici je prisustvovalo 60-ak sudionika: poduzetnika, predstavnika organizacija civilnog društva, predstavnika poduzetničkih potpornih institucija te fizičkih osoba.

Ne propustite

U okviru provedbe projekta Europe Direct Centra Koprivničko-križevačke županije, a u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, dana 27. veljače 2023. godine, održana je informativna radionica na temu „Zakon o zaštiti potrošača s naglaskom na on-line shopping“.

Suorganizatori radionice bili su Koprivničko-križevačka županija, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica i HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije. Radionici je prisustvovalo 60-ak sudionika: poduzetnika, predstavnika organizacija civilnog društva, predstavnika poduzetničkih potpornih institucija te fizičkih osoba.

Na početku informativne radionice svima prisutnima uvodno su se obratili Ratimir Ljubić, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije i Melita Birčić, ravnateljica PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije te su pozdravili sve prisutne, zahvalili na dolasku i zaželjeli uspješnu radionicu.

Nakon pozdravnih riječi uslijedile su prezentacije predstavnica Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. Prvu prezentaciju održala je Danijela Marković Krstić iz Odjela za europski potrošački centar na temu zamki s kojima se potrošači susreću prilikom online kupovine kao i korisnih preporuka i savjeta.

Drugu prezentaciju održala je Ivana Radan iz Službe za normativne aktivnosti na temu online prodaje roba i usluga kao i zakonskih odredbi za trgovce s obzirom na novi Zakon o zaštiti potrošača koji je na snazi od svibnja 2022. godine.

Europe Direct Koprivničko-križevačke županije jedan je od 11 Europe Direct centara u Hrvatskoj koji djeluje pri PORI Regionalnoj razvojnoj agenciji KKŽ od 2021. godine, a za cilj ima promoviranje vrijednosti i načela Europske unije na lokalnoj i regionalnoj razini i djeluje. Iz tog razloga organizirana je i današnja informativna radionica kojom se zainteresiranoj javnosti žele pružiti informacije i preporuke za prevladavanje izazova s kojima se susreću prilikom online kupovine i trgovine.

Sadržaj ovog materijala financira Europska unija te je isključiva odgovornost Europe Directa Koprivničko-križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prijevara s oglasa

Dao 650 eura za šampionskog štenca s papirima, došao kući i shvatio da je to običan i bolestan pas

Pohvalno je kad netko želi udomiti psa iz skloništa, složit će se s time svi koji vole životinje -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×