Incident

U Sigecu poludio na policajce i sasuo im rafal uvreda: “Kaj je pederi, cigane budete branili, a mene budete j*****!”

Slučaj je ovih dana završio na sudu, a muškarac je u kažnjen zbog cijelog incidenta.

09:00h
0
Ilustracija // Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Policajci su se našli na udaru uvreda koje je prema njima uputio 55-godišnjak u Sigecu nakon što su intervenirali po pozivu.

Slučaj je ovih dana završio na sudu, a muškarac je u kažnjen zbog cijelog incidenta. Što se dogodilo? Pa, najprije je u dva navrata, najprije od 3.45 do 4 te u 5.15, došao autom pred kuću svojih suseljana, trubio i ‘blicao’ i tako ih uznemiravao.

Kada su došli policijski službenici, tek je onda nastao kaos i rafal teških uvreda.

– Kaj je pede*****, ***o vam pas m**** mtvu, cigane budete branili, a mene budete j*****, p**** vam materina, đubrad usrana, ništ mi vi nemrete, ma nabijem vas ja na k****, sa pede******* se ja nemam kaj razgovarati, morete mi se samo k**** napušiti, kaj je pede*****, nemrete mi ništ, j**** ću vam mamu, napušite se k**** stoko smrdljiva – sasuo je na policiju.

Za uznemiravanje susjeda određena mu je kazna od 225 kuna, a za sukob s policijom 375. Ukupno od 600 kuna, 300 kuna mu se odbija zbog vremena provedenog na zadržavanju. Ako plati u propisanom roku, kazna mu se smanjuje na 200 kuna, uz što mora platiti i 100 kuna sudskih troškova.

čitam...