4.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
koprivnička knjižnica

U srijedu putopisno predavanje From sea to summit – Morocco 2015
U

Ne propustite

Matej Perkov, mladi hrvatski putopisac i visokogorac iz HPD Kapela Zagreb, u ožujku 2015. godine proveo je mjesec dana u Africi s namjerom da ispenje najviši vrh planine Atlas, Jbel Toubkal visok 4167 metara, krenuvši od razine mora.

Putopisno predavanje From sea to summit – Morocco 2015 koprivničanca Mateja Perkova održat će se u srijedu, 27. siječnja, na stručno-znanstvenom odjelu koprivničke Knjižnice i čitaonice Fran Galović s početkom u 19 sati.

Ekspedicija From sea to summit – Morocco 2015 prva je hrvatska ekspedicija u kojoj je penjač osvojio neki poznatiji svjetski vrh krenuvši od razine mora.

Perkov, mladi hrvatski putopisac i visokogorac iz HPD Kapela Zagreb, u ožujku 2015. godine proveo je mjesec dana u Africi s namjerom da ispenje najviši vrh planine Atlas, Jbel Toubkal visok 4167 metara, krenuvši od razine mora.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×