U subotu Drugi memorijal braće Đelekovčan za mlade rukometaše

22:17h
0
101222-turnir

Rukometni klub Koprivnica organizira ove subote Drugi memorijalni turnir „Braća Đelekovčan”, na kojem će nastupiti osam momčadi mlađih dobnih skupina, 1996. i 1998. godišta. Sudjeluju Koprivnica, Bjelovar, Dugo Selo i Vidovec Bios.

Turnir se igra u znak poštovanja i sjećanja na dugogodišnje istaknute igrače, braću Darija i Ivicu Đelekovčana, koji su tragično stradali 2009. godine.

Utakmice će se od 10 sati igrati u gimnazijskoj dvorani, a od 10:30 u Sportskoj dvorani Srednje škole. Svečano otvaranje predviđeno je za 14 sati u gimnazijskoj dvorani, a nakon toga odigrat će se i četiri završne utakmice. 

Koprivnica dočekuje Daruvar

Nakon Memorijalnog turnira, u gimnazijskoj dvorani nastupit će i seniorska momčad Rukometnog kluba Koprivnica, koja je ove sezone uspješna u Trećoj HRL-sjever.

U prošlom kolu koprivnički su rukometaši u derbiju izgubili na gostovanju kod vodeće Garešnice rezultatom 27:26. Ove subote igrači Miroslava Stoiljkovića dočekat će momčad Daruvara, te očekuju još jednu pobjedu. Početak je u 18:30 sati.