17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U subotu Memorijal Gorana Vrbošića – Vrbe
U

Ne propustite

Rukometni klub Koprivnica još od 1993. godine tradicionalno organizira Memorijalni turnir „Goran Vrbošić – Vrba”, koji se igra u spomen na igrača koji je kao dragovoljac Domovinskog rata položio svoj život u borbi za samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.

Pokrovitelji turnira su Grad Koprivnica, Županija koprivničko-križevačka te Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Ovogodišnji turnir održat će se u subotu, 29. siječnja u Sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića, a na njemu će uz domaćina Koprivnicu nastupiti i prošlogodišnji pobjednik Ivanić, Ludbreg Mljekara Bohnec te zagrebački Maksimir.

Turnir će početi u 10 sati svečanim otvaranjem, a prvu će utakmicu od 10:30 odigrati Maksimir i Ivanić. U 11:45 igraju Koprivnica i Ludbreg Mljekara Bohnec, a potom slijede dvije revijalne utakmice.

Od 13 sati igrat će dječaci rođeni 1998. godine, dok je u 13:45 na rasporedu utakmica mini-rukometa. Susret za treće mjesto počet će u 14:30 sati, a u 15:45 igra se finale. Podjela nagrada momčadima i najboljim pojedincima predviđena je u 17 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×