24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U subotu prva Ljetna tržnica knjiga
U

Ne propustite

Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica i ove će godine organizirati Ljetne tržnice knjiga u Gradskom parku.
Prva ovogodišnja tržnica knjiga održat će se u subotu 15.06.2013. od 9.00 do 13.00 sati. Svi građani, knjižari ili nakladnici koji žele ponuditi knjige, školske udžbenike, časopise, stripove, gramofonske ploče, CD-e i sl. na prvoj Ljetnoj tržnici knjiga u subotu, 15. lipnja 2013. neka što prije rezerviraju štand, a najkasnije do četvrtka 13. lipnja bilo dolaskom u Knjižnicu, bilo na telefon 048/622-363 (kućni 103 ili 109) ili e-mail: info@knjiznica-koprivnica.hr.

Knjižnica i čitaonica Fran Galović ponovno će na prodaju ponuditi otpisane knjige iz svog amortiziranog fonda, a poznati nakladnici ponudit će svoja izdanja po povoljnijoj cijeni. Dođite i ugodno provedite subotnje jutro s knjigom!

U slučaju jake kiše, Ljetna tržnica knjiga, na žalost, neće se održati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ulica Braće Radić

Je li ovo najopasnija ulica u Koprivnici? Stanari: Rotor na Zagrebačkoj je otvoren, a kamioni i dalje jure, jedva možemo iz dvorišta

Koprivnička Ulica braće Radić, točnije dio od rotora kod bolnice do mosta preko potoka Koprivnice kod Ulice Brežanec, prometnula...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×