1.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U subotu rukometno doigravanje: Podravka Vegeta – Arena u 18 sati
U

Ne propustite

Podravka Vegeta u subotu u 18 sati u koprivničkoj gimnazijskoj sportskoj dvorani igra utakmicu 1. kola rukometnog doigravanja s Arenom iz Pule. Drugi par je Lokomotiva – Trogir. Od ove subote, naime, do 13. svibnja traje rukometno odigravanje u Dukat 1. HRL za žene. Nakon 22 kola ženska liga je podijeljena na tri dijela: Liga za prvaka, Liga za Europu i Liga za ostanak.
- Oglas -

U Ligi za prvaka su Podravka Vegeta (44 boda), Lokomotiva (31), Trogir i Arena (po 29). U Ligi za prvaka praktički sve je riješeno. Naime, Podravku Vegetu nitko ne može stići: ”u igri” je 12 bodova, a igra se sustavom svaki sa svakim dvokružno, uz zadržavanje i golova i gol-razlike iz prethodna 22 kola, a Podravka Vegeta ima 13 bodova prednosti i izborila je nastup u Ligi prvakinja. Trogir je finalom u Kupu izborio nastup u Kupu kupova, a Lokomotiva i Arena borit će se za Kup EHF-a, dok će slabiji u Challenge Cup. Dakle, sve četiri ekipe osigurale su Europu.

U Ligi za Europu su Trešnjevka (28 bodova), TVIN Trgocentar (26), Zamet (21) i Sesvete Agroproteinka (17). Prvoplasirana ekipa nastupat će u Challenge Cupu. Iako teoretski sve ekipe imaju tu mogućnost, ipak je jasno da će se za to mjesto boriti Trešnjevka i Podravkina ”ispostava” iz Virovitice TVIN Trgocentar. Dakle, ova grupa bit će natjecateljski vrlo zanimljiva. U prvom kolu igraju Trešnjevka – Sesvete Agroproteinka i TVIN Trgocentar – Zamet.

U Ligi za ostanak su Koka i Osijek CO (po 12 bodova), Kutjevački podrum (9) i Umag (6). Zadnja ekipa ispada, a predzadnja će igrati s tri prvaka drugih liga kvalifikacije za 1. HRL. Koka i Osijek CO vjerojatno će se spasiti ispadanja, a Kutjevački podrum i Umag čekaju teški dani: Umagu porijeti izravno ispadanje, a Kutjevačkom podrumu kvalifikacije. U prvom kolu igraji Koka – Umag i Osijek CO – Kutjevački podrum.

- Oglas -

Podravka će u subotu biti bez ozlijeđenih Mirande Tatari i Natalije Todorovske, a upitna je i Kristina Franić. U sastavu će biti juniorke Andrea Čović i Lea Vukojević, možda i Ivana Dragišić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

nikola večenaj leportinov

Kao dijete klečao je pod puškom mađarskog vojnika, prvu izložbu imao je kao Podravkin portir, a danas boluje od Parkinsa i živi u domu:...

Naivno slikarstvo karakteristično je po motivima iz svakodnevnog života, prekrasnim krajolicima, živim bojama, a osobito po jedinstvenom slikanju na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti