16.8 C
Koprivnica
Utorak, 3. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U subotu u Koprivnici Memorijal Gorana Vrbošića – Vrbe
U

Ne propustite

090123-koprivnica-mU subotu će se u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici održati tradicionalni, 16. Memorijalni rukometni turnir „Goran Vrbošić – Vrba”, kojeg Rukometni klub Koprivnica i ove godine organizira uz veliku pomoć Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije. Na turniru će uz domaćina Koprivnicu sudjelovati Viro-Virovitica, zagrebački Maksimir te mađarski Harkany.
U poluzavršnici će se sastati Virovitica i Maksimir te Koprivnica i Harkany, a uoči susreta za plasman odigrat će se i utakmica mlađih dobnih skupina. Finale je na rasporedu u 15,15 sati.
Goran Vrbošić je svojim besprijekornim životom, kao student i izniman sportaš te istinski domoljub, vrlo brzo postao  uzor svojoj generaciji u klubu i gradu Koprivnici. Čestit, pošten i principijelan, s velikim osjećajem za pravdu, kako na sportskom polju tako i u svakodnevnom životu, brzo je postao zapažen i od Hrvatskog rukometnog Saveza.
Bio je Koprivničanac koji nije skrivao ljubav prema rodnoj Slavoniji, gdje se često vraćao. Početak agresije na domovinu ne ostavlja ga ravnodušnim, te odmah odlazi u Slavoniju i aktivno se uključuje u obranu Hrvatske. Odlike koje su ga krasile na sportskim terenima i svakodnevnom životu dolaze do izražaja i na samom bojnom polju. Neviđena hrabrost i odlučnost, po riječima njegovih suboraca, krasile su mnoge akcije kojima je zapovijedao. U jednoj takvoj akciji, izvlačeći stradale suborce, i sam je položio svoj život na oltar Domovine.
Rukometni klub Koprivnica u sjećanje na  Gorana i sve poginule hvatske branitelje svake godine organizira ovu sportsku priredbu.

PROGRAM I RASPORED DOGAĐANJA
9,00 – 9,30 DOLAZAK DELEGACIJE U SPORTSKU DVORANU
9,30 – 9,50 POLAGANJE VIJENCA NA GROB (GRADSKO GROBLJE)
10,00 SVEČANOST OTVARANJA TURNIRA
RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA
10,30 RK „MAKSIMIR” – RK „VIRO-VIROVITICA”
11,45 RK „ HARKANY” – RK „KOPRIVNICA”
13,00 REVIJALNA UTAKMICA MLAĐIH DOBNIH SKUPINA
14,00 UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO
15,15 UTAKMICA ZA PRVO MJESTO
16,30 SVEČANOST ZATVARANJA TURNIRA
PODJELA NAGRADA EKIPAMA I NAJBOLJIM POJEDINCIMA
17,30 ZAJEDNIČKA VEČERA SUDIONIKA TURNIRA

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Moda iz centra

Kao da je sišla s modne piste, spojila je eleganciju i ulični stil u kombinaciju koju je nemoguće ne primijetiti

Kako nam pomalo stiže jesen, tako se važno i slojevito obući. No, treba i to znati. Ova djevojka to itekako...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti