19 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U tijeku je priprema aplikacijskog obrasca za ovogodišnji sportski kamp u Austriji
U

Ne propustite

Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije se i ove godine uz tehničku pomoć Koprivničko-križevačke županije (Odsjeka za međunarodnu suradnju i europske fondove) uključuje u razmjenu mladih sportaša u sklopu programa Erasmus +. U pripremi je projektni prijedlog pod nazivom „Move yourself” u kojem će Zajednica sportova biti partner, zajedno s organizacijama iz Mađarske i Slovenije, dok će nositelj projekta biti organizacija ASKÖ Kärnten – Club Aktiv Gesund iz austrijskog Klagenfurta.

U sklopu projekta organizira se razmjena mladih sportaša (13-14 godina), pa se planira organizacija osmodnevnog ljetnog kampa u Austriji. Kamp će uključivati sportske igre, edukativne radionice i natjecanja, a plan je da se u njega ove godine s hrvatske strane uključe košarkašice iz Koprivničkih Bregi. Podsjećamo da su prošle godine u sličan kamp bili uključeni hrvači iz Novigrada Podravskog.

Kako je trenutno u pripremi izrada aplikacijskog obrasca, u prostorima Županije je u srijedu 14. siječnja održan sastanak oko organizacije predstojećih aktivnosti u projektu. Tom prigodom je predsjednik županijske Zajednice sportova Stanislav Lovković potpisao sporazum o suradnji na projektu, kojim se nositelju aplikacije daje pravo za djelovanje vezano uz samu implementaciju projekta.

Sastanku su također prisustvovali i zamjenik župana Ivan Pal te voditelj Odsjeka za međunarodnu suradnju i EU fondove Vladimir Šadek. Zamjenik župana najavio je nove mogućnosti za financiranje sportskih projekata na području Županije, te istaknuo da će u sklopu članstva Županije u Savezu Alpe Jadran svoje projekte za sufinanciranje moći prijavljivati i sportski klubovi.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×