18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BESPLATAN ZA DJECU

U tijeku su upisi na tečaj za Play attention sustav učenja
U

Tretmani su besplatni za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi s područja grada Koprivnice dok se za sve ostale korisnike naplaćuje 50 kuna po dolasku

Ne propustite

Play Attention je sveobuhvatni sustav za uvježbavanje održavanja pažnje nastao kombiniranjem skeniranja moždanih impulsa, kognitivnih vježbi i tehnika oblikovanja ponašanja.

Usluga Play Attention sustava učenja u Domu mladih počela se pružati od svibnja 2016. godine kada je Grad Koprivnica odobrio Komunalcu na upravljanje spomenuti sustav što uključuje potrebnu opremu i program. U ožujku 2021. godine sustav je nadograđen novim softverom te je Dom mladih dobio certifikat za pružanje navedenih tretmana od strane licenciranih i educiranih trenera. Do danas je kroz program prošlo 93 korisnika kroz 1997 održana tretmana, a svi korisnici su djeca osnovnoškolske dobi.

Primjena Play Attention sustava predstavlja djelotvornu metodu i sustav učenja baziran na neurofeedback tehnologiji za poboljšanje koncentracije kod svih pojedinaca, a naročito kod djece i odraslih s ADHD-om. Primjenom ove metode dolazi do povećanog uspjeha u školi i na radnom mjestu, povećanog samopoštovanja te većeg zadovoljstva životom.

Tretmani su besplatni za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi s područja grada Koprivnice dok se za sve ostale korisnike naplaćuje 50 kuna po dolasku. Tretmane provode licencirani treneri Play attention sustava.

Prijave su otvorene putem elektroničke pošte dom.mladih@komunalac-kc.hr, gdje je dovoljno poslati svoje podatke i kontakt telefon te željeni termin nakon kojeg će vas kontaktirati licencirani trener i dogovoriti sve detalje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Dvije dame današnje su slavljenice!

Anastazija i Bosiljka današnje su slavljenice. Anastazija je prilagodljiva, prirodna, ambiciozna, poticajna, uredna, pustolovna, poletna, samostalna, vesela i simpatična osoba. Bosiljka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×