DRUGA I TREĆA ŽNL

U Torčec stiže Starigrad, Močile gostuju u Podravskim Sesvetama, a Ratar nakon 17 zabijenih komada Poletu ide u Sokolovac

U koprivničko-đurđevačkoj skupini, u ranijem nedjeljnom terminu od 10 sati, igrat će Rudar iz Botinovca i Drava iz Podravske Selnice. Izdvojimo i ogled Bilogore i Zagorca u Gornjoj Velikoj.

13:56h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ispred nas je 3. kolo Druge ŽNL i dviju skupina Treće ŽNL. Podsjetimo, susreti 1. kola odgođeni su zbog širenja koronavirusa, što znači da će ovotjedni susreti biti drugi za županijske klubove.

Najuvjerljiviju, 4-1 pobjedu protekli vikend ostvario je Starigrad nad Fugaplastom. Sljedeći protivnik je Podravec. Klub iz Torčeca uobičajeno je kvalitetan i neugodan, posebice na vlastitome terenu, s time da su i na gostovanje u Glogovcu uzeli trobod.

U Podravske Sesvete doputovat će Močile. Dočekat će ih Drava. Oba sastava dobro su krenula u sezonu, nadigravši Reku, odnosno Mladost. Hrvatski bojovnik remizirao je s GOŠK-om, pri čemu je isključen Zoran Hasanec, a zaradili su i pet žutih kartona. Sada ih očekuje nastup protiv Mladosti u Koprivničkim Bregima.

Ostale drugoligaške parove čine Čvrstec Reka, Omladinac Prugovac, Fugaplast i Gornja Rijeka te GOŠK Rudar.

Druga ŽNL, 3. kolo, 5. i 6. rujna, 17 sati:

Mladost (KB) – Hrvatski bojovnik
Drava (PS) – Močile
Čvrstec – NK Reka / subota
Omladinac – Prugovac
Fugaplast – Gornja Rijeka / subota
Podravec – Starigrad
GOŠK – Rudar

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Trećeligaši su prvi put krenuli u novome formatu, u dvjema skupinama. U koprivničko-đurđevačkoj skupini, u ranijem nedjeljnom terminu od 10 sati, igrat će Rudar iz Botinovca i Drava iz Podravske Selnice. Izdvojimo i ogled Bilogore Zagorca u Gornjoj Velikoj.

Ratar je s nevjerojatnih 17-0 pregazio Polet u križevačkoj skupini. Sada ih očekuje Sokol koji se, vjerujemo, tome ogledu ne veseli. Ili?

Treća ŽNL Koprivnica-Đurđevac, 3. kolo, 6. rujna, 17 sati:

Rudar B – Drava / 10 sati
Udarnik – Mičetinac
Bilogora – Zagorec
Jadran-Galeb -Sabarija
Jedinstvo – Rasinja
Bušpan – NK Graničar NV

Treća ŽNL Križevci, 3. kolo, 6. rujna, 17 sati:

Sokol – Ratar
Mladost C – Prigorje
Radnički – Mladost VR
Polet – Dragovoljac

čitam...