U Varaždinu nestala Ivana Ivanušec Koren, policija je u potrazi

U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu zimsku jaknu, crnu majicu dugih rukava i plave traper hlače, navodi policija.

0

Ivana Ivanušec Koren nestala je jučer u Varaždinu. Objava se dijeli društvenim mrežama, a Policijska uprava varaždinska za priopćenjem je potvrdila kako je nestanak prijavljen.

Prema prijavi supruga, on ju je jučer oko 7.50 sati dovezao na posao u Gortanovu ulicu u Varaždinu, nakon čega je obaviješten da nije došla na radno mjesto. Izgubio joj se svaki trag.

– Ivana Ivanušec Koren visoka je oko 170 cm, srednje tjelesne građe, kestenjaste ravne kose, smeđih očiju. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu zimsku jaknu, crnu majicu dugih rukava i plave traper hlače. Na nogama je imala crne tenisice starke, a sa sobom je nosila sivi kožni ruksak – opis je koji iznosi PU varaždinska o nestaloj Ivani rođenoj 25. travnja 1992. godine.

- Oglas -

– Molimo sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da žurno obavijeste policiju na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba – dodaju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).