17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U veljači krv dalo 457 davatelja
U

Ne propustite

Crveni Križ Koprivnica u veljači je proveo akcije dobrovoljnog davanja krvi zajedno s društvima dobrovoljnih davatelja krvi, općinskim društvima Crvenog križa i Hrvatskim Zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba.

Na akcije se odazvalo 534 građana, a krv je dalo 457 dobrovoljnih davatelja krvi. Njih 66 je prvi puta dalo krv. Muškarci su dali 371, a žene 86 doza krvi.

Redovne akcije u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica provedene su 16. i 17. veljače. U ponedjeljak krv je dalo 140 davatelja krvi, a u utorak njih 116.

Na akciji organiziranoj za učenike i profesore Obrtničke i Srednje škole u Koprivnici 18. veljače krv je dalo 52 davatelja krvi, a istoga dana davatelji krvi u Općinskom društvu Crvenog križa Hlebine 36 doza.

U Društvu dobrovoljnih davatelja krvi u Hrvatskoj elektroprivredi u Koprivnici 19. veljače prikupljene su 32 doze, a u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek” u Koprivnici prikupljene su 34 doze krvi.

U petak je u Općinskom društvu Crvenog križa Đelekovec krv dalo 25, a u Općinskom društvu Crvenog križa Legrad 22 dobrovoljna davatelja krvi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Intervencije

[FOTO] NEVRIJEME Olujni vjetar lomio stabla, rušio krovove i napravio veliku štetu

Veliko nevrijeme s kišom i jakim vjetrom jučer je zahvatilo velik dio Hrvatske, između ostaloga i naše krajeve. Najgore je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×