29 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
cikloturizam

U Virju je predstavljen Projekt razvoja Nacionalne baze biciklističke parkirališne ponude i potražnje, evo o čemu je riječ
U

Na prezentaciji su sudjelovali predstavnici Općine Molve, Virje, Hlebine, Novigrad Podravski, Đelekovec i Gola te Turistička zajednica područja Središnja Podravina

Ne propustite

U Društvenom domu u Virju održana je prezentacija Projekta razvoja Nacionalne baze biciklističke parkirališne ponude i potražnje.

Na prezentaciji su sudjelovali predstavnici Općine Molve, Virje, Hlebine, Novigrad Podravski, Đelekovec i Gola te Turistička zajednica područja Središnja Podravina.

Inače, Nacionalna baza biciklističke parkirališne ponude i potražnje definirana je kao WebGIS Platforma temeljena na integriranom sustavu „CikloParking“ aplikacija za prikupljanje i prikaz prostornih podataka, odnosno primarno postojeće biciklističke infrastrukture i postojeće potražnje za površinama i stalcima za odlaganje bicikala.

Iz Općine Molve ističu da je sudjelovanje u ovom projektu od iznimne važnosti za razvoj cikloturizma na području općine.

– Općina će uz podršku ovog projekta omogućiti transparentan pristup podacima na CikloParking Platformi o biciklističkoj infrastrukturi i drugom prometnom sustavu u cjelini – poručuju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO/VIDEO Hrvatski navijači preplavili Hamburg, Podravci i Prigorci užarili atmosferu na ulicama

Hrvatska danas u 15 sati igra drugu utakmicu u skupini protiv Albanije, a atmosfera u Njemačkoj je već užarena. U...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×