POSLJEDNJA 24 SATA

U županiji još jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, poznato otkuda dolazi

U ovom trenutku na području Koprivničko-križevačke županije je pet aktivnih slučajeva koji su testirani unatrag sedam dana, a pod zdravstvenim nadzorom nalazi se 17 bliskih kontakata koji su pod mjerama kućne samoizolacije, poručuju iz Stožera.

19:59h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poslao je priopćenje o stanju s koronavirusom na našem području za posljednja 24 sata.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su pristigli nalazi testiranih uzoraka na koronavirus izuzetih iz opće populacije u protekla 24 sata te je potvrđen jedan novi slučaj oboljenja COVID-19 infekcijom. Riječ je o bliskom kontaktu ranije oboljele osobe s križevačkog područja i nalazi se na kućnom liječenju.

U ovom trenutku na području Koprivničko-križevačke županije je pet aktivnih slučajeva koji su testirani unatrag sedam dana, a pod zdravstvenim nadzorom nalazi se 17 bliskih
kontakata koji su pod mjerama kućne samoizolacije.

S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju i povećanje broja oboljelih osoba od bolesti
COVID-19, Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije još jednom apelira na sve građane na odgovorno ponašanje i pridržavanje  svih uputa HZJZ-a i Nacionalnog Stožera civilne zaštite, svih općih mjera zdravstvene zaštite primjenjivanjem socijalne distance, održavanjem higijenskog standarda i dezinfekcije te nošenja zaštitnih maski u zatvorenim prostorima u kojima se okuplja veći broj ljudi – poručuju.

Loading...