NOVE BROJKE

U županiji novi slučajevi zaraze koronom, dolaze s područja svih gradova

Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju.

09:18h
0
Ilustracija
Ilustracija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poslao je priopćenje o situaciji s koronavirusom za posljednja 24 sata.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su nakon pristiglih nalaza na području županije potvrđena tri nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2, a riječ je osobama mlađe i srednje životne dobi s koprivničkog, đurđevačkog i križevačkog područja.

Jedna osoba je proglašena zdravom, na bolničkom liječenju su četiri osobe, a u ovom
trenutku na području županije su 43 aktivna slučaja. Od početka pojave virusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 188 slučajeva bolesti COVID-19, a u samoizolaciji trenutno se nalazi 134 osobe. Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice i Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Koprivničko-križevačke županije kako bi se smanjilo širenje zaraze koronavirusa te time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – navodi Stožer.

čitam...