DRŽAVNO NATJECANJE U PLIVANJU

Učenice i učenici OŠ Braće Radić doplivali do vrlo dobrih rezultata na velikom natjecanju u Rijeci

Iz škole kažu kako su svi natjecatelji koprivničke škole stekli nova iskustva, upoznali vršnjake iz cijele Hrvatske i bili dio velikog sportskog događaja.

13:27h
0
Foto: Arhiva PK Cerine
Ilustracija

Učenice i učenici Osnovne škole Braće Radić protekli tjedan nastupili su na Državnom natjecanju u plivanju, održanom na Bazenima Kantrida u Rijeci.

U konkurenciji 19 ekipa učenica i 19 ekipa učenika, ostvarili su plasman na 12. i 10. mjesto. Natjecali su se individualno u tehnikama plivanja prsno, leđno, slobodno i leptir te u štafeti 4×50 slobodno i 4×50 mješovito.

Valja napomenuti kako je učenicama ovo prvi nastup na ovako visokoj razini natjecanja zbog čega su iznimno zadovoljne ostvarenim uspjehom.

Učiteljica Tjelesne i zdravstvene kulture Jasmina Markić vodila je Allanu Štefanec, Paulu Radotović, Lanu Šoštarić, Emu Kukec, Teu Šaško, Taru Oroz, Katarinu Kerečin i Žanu Šipek. Ekipu učenika činili su Damjan Domanovac, Jan Tisaj, Karlo Đurđ, Patrik Dolenčić, Fran Krapinec, Ivan Sinjeri, Adrian Vuletić i Jan Novak, pod vodstvom učitelja TZK-a Velimira Krulića.

Iz škole kažu kako su svi natjecatelji koprivničke škole stekli nova iskustva, upoznali vršnjake iz cijele Hrvatske i bili dio velikog sportskog događaja te vjeruju kako će se marljivim trudom i radom i sljedeće godine plasirati na Državno natjecanje u plivanju.

čitam...
Loading...