23.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Erasmus+

Učenici i mentori OŠ Koprivnički Bregi u županijskoj upravi predstavili svoj projekt zamjeniku župana
U

Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport te obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u tim područjima

Ne propustite

U sklopu Erasmus+ projekta „Pridruži nam se! Živjeti odgovorno kao Europljani – stvarati održivo okruženje” koji provodi Osnovna škola Koprivnički Bregi, učenici i njihovi mentori posjetili su Županijsku upravu.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić predstavio im je osnovne informacije o Koprivničko-križevačkoj županiji, odnosno geografske, demografske, gospodarske te kulturne i prirodne znamenitosti, a prikazan im je i promotivni film županijske Turističke zajednice.

Kao što je pojasnila jedna od voditeljica Ivana Biluš, škola je projekt počela provoditi prije dvije godine, zajedno s još četiri države – Portugalom, Nizozemskom, Njemačkom i Poljskom, a cilj je provođenje mobilnosti, razmjenjivanje znanja i iskustava, promocija vlastite kulture baštine, motiviranje učenika na učenje stranih jezika te razvijanje kreativnosti i odgovornosti.

Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport te obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u tim područjima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pri sv. duhu

Obilježava se Tjedan upoznavanja groblja, Komunalac je pripremio nove spremnike kako bi ono bilo još urednije

Koprivničko groblje Pri Sv. Duhu kojim upravlja Komunalac, kao član udruženja ASCE (europskog udruženja značajnih povijesnih groblja) i ove...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×