19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Job Shadowing

Učitelj s Cipra u Križevcima provodi tjedan u školi, uči sve o našoj nastavi i prigorskim znamenitostima
U

Jučer je Savvidisa, ravnatelja Igora Brkića i koordinatoricu Erasmus programa Andreu Katanović Babić primio gradonačelnik Mario Rajn koji je gostu poželio dobrodošlicu u grad

Ne propustite

Cipranin Thanos Savvidis, učitelj razredne nastave i asistent ravnatelja iz ciparske osnovne škole, došao je u Križevce kako bi učio o primjerima dobre prakse iz križevačkih škola.

U Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ Križevci ovoga tjedna realizira se mobilnost job shadowinga, odnosno promatranja primjera dobre prakse. Savvidis sudjeluje u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima iz robotike, astronomije, informatike, tehničke kulture, Čitateljskog kluba, Malih istraživača, Meteorološkog projekta, Školskog vrta i redovne nastave u nižim razredima.

Foto: krizevci.hr

Jučer je Savvidisa, ravnatelja Igora Brkića i koordinatoricu Erasmus programa Andreu Katanović Babić primio gradonačelnik Mario Rajn koji je gostu poželio dobrodošlicu u grad, upoznao ga s Križevcima i uručio mu prigodni poklon s križevačkim proizvodima.

– Ravnatelj Igor Brkić pripremio je i u nastavku bogat program za kolegu s Cipra pa je od 20. do 24. svibnja, koliko se Thanos Savvidis nalazi u Križevcima, planiran obilazak područnih škola, uvid u rad produženog boravka kao i funkcioniranje škole općenito. Također, ravnatelj Brkić je pokazao primjere prakse te prezentirao hrvatski obrazovni sustav koji se i po strukturi razlikuje od ciparskog. Osim radnog dijela programa, učitelji su za kolegu organizirali i kulturni program te posjet i aktivnosti u Magdinom vrtu, Zvjezdarnici, sudjelovanje u terenskoj nastavi te vođeni obilazak grada – kažu iz Grada.

Foto: krizevci.hr

Ovo je druga mobilnost job shadowinga u OŠ „Vladimir Nazor“ Križevci, prethodno su u radu škole sudjelovali kolege iz Katalonije, a za iduću školsku godinu dogovorene još dvije mobilnosti u kojima će škola ugostiti grupu estonskih učitelja početkom školske godine i krajem iste dvoje učitelja iz druge estonske škole.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×