JEDINSTVEN DOŽIVLJAJ

Učitelji u Goli opustili se i zabavili na radionici koju im je održao bubnjar Zabranjenog pušenja Branko Trajko Trak

Radionicu je Trak osmislio u suradnji s Cherokee Indijancima, a inače ju odrađuje za MUP-ovce i američke agente kojima je to odličan način team buildinga, ali i autistična djeca, ovisnici i zatvorenici

09:21h
0
Foto: OŠ Gola

Osnovnu školu Gola posjetio je neobičan gost, bubnjar rock grupe “Zabranjeno pušenje” Branko Trajkov Trak. On je učiteljima na Učiteljskom vijeću održao radionicu “Bubnjarski krug” koja ih je sve oduševila. Radionicu je Trak osmislio u suradnji s Cherokee Indijancima, a inače ju odrađuje za MUP-ovce i američke agente kojima je to odličan način team buildinga, ali i autistična djeca, ovisnici i zatvorenici. Radionica sudionicima nudi sasvim novi doživljavaj, stvaranje grupnih ritmova i osjećaj zajedništva.

Na Učiteljskom vijeću u Goli učitelji su se putem ove jedinstvene radionice povezali sa zvukom i glazbom te na poseban način osjetili ritam. Radionica je trajala sat vremena, a voditelj je polaznike upoznao sa svojim bubnjevima te omogućio svima da se sami okušaju u bubnjanju koje je opustilo, zabavilo učitelje i stručne suradnike te ostvarilo jedinstveni zvučni, glazbeni doživljaj.

Održavanje radionice omogućila je Školska knjiga uz pomoć njihove zaposlenice Romine Mužinić.

Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW