25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Vrijedna donacija

Udruga Bolje sutra i Udruga Latice dobile više od 100 komada namještaja od centra SUPERNOVA za svoje nove prostore
U

Spomenimo i da je dio doniranog namještaja već u prostorima obaju udruga.

Ne propustite

Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra i Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice dobile su vrijednu donaciju od trgovačkog centra SUPERNOVA.

Radi se o donaciji više od 100 komada namještaja, 50-ak za svaku udrugu, koje će iskoristiti za opremanje svojih prostora u koprivničkom kampusu.

Foto: Ivan Balija
Marija Mraz // Foto: Ivan Balija

– Dobili smo uredski namještaj, poput stolica, stolova, polica i slično, koji će nam poslužiti za naš zasad neuređen prostor u kampusu, koji će nam jako olakšati opremanje. Namještaj je vrlo funkcionalan i prilagodljiv, rasteretit ćemo si sadašnji prostor u Podravskom suncu, koji nam zbog obujma posla više nije dovoljan – rekla je predsjednica Udruge Bolje sutra Marija Mraz. Također je podsjetila da će u tom prostoru biti poduzeće za proizvodnju tjestenine od koprive KopriVITA, koje još nije zaživjelo.

Foto: Ivan Balija
Nevenka Fuchs // Foto: Ivan Balija

Udruga Latice isto će tako opremiti svoj još uvijek neuređen prostor u kampusu, a namještaj će im u tome itekako pomoći.

– S centrom SUPERNOVA godinama imamo prekrasnu suradnju, a ovo je samo nastavak. Od Grada Koprivnice dobili smo prostor od 500-tinjak kvadrata i ovaj namještaj će biti sigurno dovoljan za polovicu prostora – zadovoljna je predsjednica Udruge Latice Nevenka Fuchs. Ta će udruga u spomenutom prostoru pružati usluge dnevnog boravka, psihosocijalne podrške roditeljima, a planiraju i proširiti raspon usluga koje nude. Zahvaljujući svoti od oko 240.000 kuna, prikupljenoj raznim humanitarnim akcijama, već u proljeće kreću s radovima u svom prostoru.

Foto: Ivan Balija
Patricija Tkalčec // Foto: Ivan Balija

Upraviteljica shopping centra SUPERNOVA, magistra Patricija Tkalčec naglasila je kako se jedan od gospodarskih parametara dugoročne održivosti objekta sastoji u strategiji podržavanja razvoja lokalne zajednice kroz usku implementaciju u suživot regije.

– Jedan talijanski ekonomist iz 18. stoljeća izjavio je kako su savjeti najgora valuta, kojom se mogu platiti prijatelji; jedina dobra valuta sastoji se, prije svega, u – pomaganju. Naime, više od 200 djelatnika naše koprivničke SUPERNOVE ponosno je i zahvalno što smo u lokalnim udrugama pronašli lojalne prijatelje. Riječ je o partnerima koje izuzetno cijenimo te ćemo se truditi ovu obostranu ugodnu, profesionalnu i korektnu suradnju nastaviti u jednako humanitarnom tonu, s poštovanjem prema svim dionicima – rekla je upraviteljica Tkalčec.

Spomenimo i da je dio doniranog namještaja već u prostorima obaju udruga.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×