24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Svjetski dan socijalnog rada

Udruga Ludbreško sunce nagrađena za poboljšanje kvalitete života, promjene i doprinos općem dobru
U

Najsvečaniji dio brojnih događanja svakako je bila svečana sjednica u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Ne propustite

Udruzi Ludbreško sunce dodijeljena je Plaketa za unapređenje kvalitete života, promicanje promjena i doprinos općem dobru u lokalnoj zajednici. Plaketu je primila predsjednica udruge Ruža Zlatar.

Povodom Svjetskog dana socijalnog rada koji je ove godine obilježen pod nazivom Promicanje održivog razvoja i zdravih zajednica Hrvatska udruga socijalnih radnika i udruge članice HUSR-a organizirala je na području cijele Hrvatske brojne stručne skupove, simpozije, javne tribine, okrugle stolove i druge aktivnosti kojima su još jednom željeli ukazati na aktualne društvene prilike i osnažiti profesionalnu zajednicu za suočavanje s izazovima socijalnog rada u našoj zemlji.

Najsvečaniji dio brojnih događanja svakako je bila svečana sjednica u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu na kojoj su uručene nagrade Hrvatske udruge socijalnih radnika socijalnim radnicima, ustanovama te organizacijama civilnog društva koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju i afirmaciji profesije socijalnog rada i čiji je rad prepoznat kao opće dobro i od posebnog značaja za zajednicu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Ajmo Vatreni! Pogledajte atmosferu iz naših kafića, utakmica se gleda bez daha

Počelo je ludilo zvano Euro 2024! Naši vatreni se u Njemačkoj danas počinju boriti za prolazak teške skupine u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×