16.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
lijepa gesta

Udruzi Latice donirana su sredstva prikupljena na izložbi cvijeća Novi počeci, koprivnički cvjećari donirali su im i potrošni materijal
U

Dosadašnje izložbe bile su vrlo posjećene, a ove godine je izložba organizirana u suradnji s partnerima i cvjećarima iz cijele Hrvatske

Ne propustite

Izložba cvijeća pod nazivom Novi počeci koja je otvorena krajem veljače u Muzeju grada Koprivnice imala je humanitarni karakter.

Naime, svi prikupljeni prilozi na dan otvorenja i tijekom izložbe donirani su Udruzi za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice iz Koprivnice.

Izložbu su organizirali Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Koprivnica, sekcija cvjećara,
Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Muzej grada Koprivnice.

– Za Udrugu Latice prikupljeno je 370 eura, a koprivnički cvjećari prikupili su i donirali udruzi repromaterijal i potrošni materijal koji će članovi udruge iskoristiti u svojim aktivnostima – ističu iz Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Dodaju da su dosadašnje izložbe bile su vrlo posjećene, a ove godine je izložba organizirana u suradnji s partnerima i cvjećarima iz cijele Hrvatske. Samu izložbu pripremali su koprivnički cvjećari, a završnim pripremama pridružili su se cvjećari s područja cijele Hrvatske.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dašak ljeta

Suncem okupana ljepotica očitala modnu lekciju, “špiceri” mogu gledati i učiti kako se to radi

Spajanje nespojivog - vještina koju žele mnogi, ali malo ih ima osjećaj za to. Zeleni crop top i baby ružičasta...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×