od petka 18. do nedjelje 20. lipnja 2010. godine u Nedelišću se održava dvanaesti po redu Međunarodni sajam poduzetništva «MESAP 2010.».
Na sajmu će na 60 m² unutarnjeg i 9 m² vanjskog izlagačkog prostora svoje proizvode i usluge izlagati i prezentirati 16 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.
To su: 1. «STOČARSTVO VIŠAK» obrt za poljoprivrednu proizvodnju, trgovinu, prijevoz i usluge, vl. Kruno Višak, Jagnjedovac
2. «KEBET» obrt za uzgoj bumbara, vl. Stjepan Kebet, Peteranec
3. «TEPKA» proizvodnja voćnih rakija i likera, vl. Boris Đorđević, Koprivnica
4. «KAMPI» izrada suvenira, vl. Darko Zagorščak, Koprivnica
5. «ŠPORČIĆ» trgovina i servis, vl. Stjepan Šporčić, Rovišće
6. Trgovina na malo na štandovima i tržnicama «ZVONČIĆ», vl. Zdenka Karlović, Koprivnica
7. «KAMIVA» zajednički obrt za poljop. proizvodnju, preradu i kućnu radinost, vl. Vatroslav i Miroslav Vrban, Koprivnički Ivanec
8. «VRAŽJA KRV» uzgoj voća, povrća, proizvodnja voćnih vina i rakija, vl. Zlatko Despotušić, Koprivnica
9. «MOVIE CORN» obrt za uslugu, trgovinu i uzgoj žitarica, vl. Ksenija Stubić, Koprivnica
10. AMMI BELJE d.o.o., Sveti Ivan Žabno
11. OPG KOTUR RADOVAN «FRUTELA», Koprivnica
12. «BIO–PARTNER» d.o.o, Koprivnica
13. Samostalna djelatnost «PELC», vl. Marijan Šinko, Miholjanec
14. Restoran «Klas», vl. Mirjana Šeb-Čižmešija, Koprivnica
15. «AERONAUTIKA» d.o.o., Koprivnica
16. «SOLAR TEHNO» d.o.o., Križevci
Organizatori zajedničkog nastupa poduzetnika su PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica i Križevački poduzetnički centar d.o.o.
Svečanost otvorenja sajma je u petak 18. lipnja 2010. godine u 11,00 sati. Uz izložbeni dio sajma u okviru ovogodišnjeg MESAP-a održat će se i 11. stočarska izložba Međimurske županije te 8. Sajam vina i vinarske opreme, a novost je da će se na sajmu predstaviti i oprema za lov i ribolov.
Sajam će biti popraćen i stručnim skupovima, prezentacijama razvojnih programa, nagradnom igrom za posjetitelje te bogatom gastronomskom ponudom.