16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Obavijest roditeljima

Upisi u obavezni program predškole u DV Zrno u Virju kreću od ponedjeljka
U

Upisi djece u obavezni program predškole bit će od 14. do 22. rujna i to u vremenu od 9 do 15 sati.

Ne propustite

Dječji vrtić Zrno u Virju obavještava roditelje djece rođene u razdoblju od 1. travnja 2014. do 31. ožujka 2015., odnosno u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu uključena u redoviti program vrtića, da će i ove pedagoške godine provoditi program predškole za svu djecu iz Virja i okolnih mjesta u sastavu Općine Virje.

Upisi djece u obavezni program Predškole bit će od 14. do 22. rujna i to u vremenu od 9 do 15 sati, obavijest je to za sve roditelje i skrbnike djece u dobi od godinu dana prije polaska u osnovnu školu.

Za prijavu je potrebno priložiti zahtjev za upis djeteta u program predškole (propisani obrazac), presliku rodnog lista djeteta i osobnih iskaznica roditelja/skrbnika te potvrdu liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu djeteta.

Dokumentacija se može poslati i poštom na adresu: Dječji vrtić Zrno Virje, Frana Lugarića 50, Virje ili mailom na dv.zrno.virje@gmail.com.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 048/897–128.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×