9.3 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Možete tražiti povrat novca

UPOZORENJE Pepco povukao nekoliko proizvoda s polica, ima i igračaka, evo o čemu se radi
U

Spomenimo, kako su prije nekoliko dana, također na svojoj službenoj stranici obavijestili kako s tržišta povlače bojice u tubi te lončarsko kolo.

Ne propustite

Na službenim stranicama, jednom od najdražih dućana Hrvata – Pepca, osvanula je obavijest o povlačenju proizvoda.

Drugim riječima, Državni inspektorat RH obavještava potrošače i opozivu proizvoda.

– Radi se o posudi za pečenje s neprianjajućom podlogom (Lim 28.2×15.4×7 cm), bar koda 2200134884561, ostalih oznaka Art. Nr. SKU 34884501 STYLE 348845, zbog ljuštenja podloge lima – obavještava Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu.

Proizvod se može odvojiti

U HAPIH-u kažu kako proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

– Kao rezultat vanjskog ispitivanja, utvrđeno je da se premaz proizvoda može odvojiti. Molimo vas da kupljeni proizvod vratite u najbližu PEPCO trgovinu. Trošak kupnje proizvoda bit će vraćen. Račun nije potreban – poručili su iz Pepca.

Spomenimo kako su prije nekoliko dana, također na svojoj službenoj stranici, obavijestili kako s tržišta povlače bojice u tubi te lončarsko kolo, piše Večernji list.

– Analizom je utvrđeno da proizvod ne zadovoljava zahtjeve europske norme za igračke EN 71-3:2019+A1:2021 zbog prekoračenja dozvoljenih vrijednosti sadržaja olova u glini – navodi Pepco.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×