Uprava RK Podravke u četvrtak bira v.d. predsjednika

14:57h
0

091027-romac-m

Nakon pritvaranja predsjednika Saše Romca, Uprava Rukometnog kluba Podravka ostala je bez svog prvog čovjeka. Stoga će se ovog četvrtka sastati Upravni odbor kluba, kako bi izabrao vršitelja dužnosti predsjednika.

Doznajemo da će to vjerojatno biti jedan od potpredsjednika, Dragan Habdija ili Krešimir Mulvaj. Uprava bi na sjednici također trebala razmortiti trenutno financijsko stanje, utvrditi kolika su dugovanja te sazvati sjednicu Skupštine kluba, koja će se najvjerojatnije održati do kraja studenoga.

Rukometašice Podravke u ponedjeljak su se vratile iz Leipziga, gdje su u nedjelju poražene u 1. kolu Lige prvakinja.

– Imam osjećaj da smo igrali rukomet kao u Hrvatskoj ligi, gdje nije važno ako izgubiš koju loptu ili promašiš dva-tri zicera, a ovdje je to jako skupo. U ključnim trenucima promašili smo dva-tri sedmerca i nekoliko zicera. I, naravno, vratarke moraju davati više, ako hoćemo nešto napraviti, jer ovo je prejako natjecanje da bismo se sveli na desetak obrana – izjavio je trener Zdravko Zovko.

091027-podravka-m– Zadovoljan sam zbog pobjede, ali znam da je ovo samo jedna od šest utakmica. Viborg je favorit naše skupine, a između ostale tri ekipe bit će sve otvoreno do kraja – rekao je trener Leipziga Heine Jensen.

– Loše smo ušle u prvo poluvrijeme ali u drugom smo posložile sve kockice i one su nam se ponudile. Međutim, pala nam je koncentracija kad je bilo važno. Borile smo se, ali to nažalost nije bilo dovoljno – kazala je nakon Leipziga oporavljena kapetanica Podravke Miranda Tatari.

Podravka u subotu dočekuje Byasen. Utakmica je na rasporedu u 16 sati u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani i hrvatskim prvakinjama treba pobjeda. Već vikend poslije koprivnički je gost danski Viborg, aktualni prvak Europe.