14.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GKP KOMUNALAC

Upravi jednog od najvažnijih gradskih poduzeća istječe mandat, natječaj je u pripremi, a mi smo se raspitali čekaju li nas promjene
U

Mandat tročlanoj Upravi traje do 19. veljače, no kako su nam i sami potvrdili, Nataša Tetec, Goran Međurečan i Dubravka Horvat javit će se na natječaj koji će biti raspisan kroz nekoliko dana

Ne propustite

Tek što je godina počela, u dvjema, možda čak i najvažnijim koprivničkim kompanijama, čekaju nas izbori. Kako bruje kuloari, Martina Dalić trebala bi ostati na čelu Podravke, a mandat istječe i tročlanoj Upravi GKP Komunalac. Predsjednica Nataša Tetec te članovi Goran Međurečan i Dubravka Horvat potvrđeni su za čelnike poduzeća prije točno četiri godine, a zanimljivo je to da su svi oni došli upravo iz Podravke.

Četiri godine brzo prolete, a mandat Upravi istječe krajem veljače. To, pak, znači da će Nadzorni odbor uskoro raspisati natječaj putem kojeg će se tražiti novi čelnici kompanije, no kako doznajemo, promjena vrlo vjerojatno neće biti. Naime, Nataša Tetec, Goran Međurečan i Dubravka Horvat i dalje se vide na pozicijama, što znači da će se prijaviti na natječaj kada bude raspisan.

N. Tetec: Vjerujem da smo se kao tim dokazali

– Bitno je imati dobru ekipu, dobro proučiti stanje i zadati si određene ciljeve. Sve to mi smo napravili i mislim da smo uspješno odradili ove četiri godine. Vjerujem da smo se kao tim dokazali i vjerujem da ćemo se svi javiti na natječaj koji će biti raspisan, iako ne mogu govoriti u ime svojih kolega – rekla nam je Tetec.

Foto: Ivan Balija
U Komunalcu se mogu pohvaliti dobrom praksom prikupljanja otpada // Foto: Ivan Balija

Još uvijek aktualna predsjednica Uprave kaže da su radili dobar posao i da su to i građani prepoznali.

– To se posebno vidi u segmentu gospodarenja otpadom, gdje smo se prilagodili svim zakonskim promjenama i gdje i dalje imamo jednu od najjeftinijih cijena odvoza otpada u Hrvatskoj. Međutim, ne zapostavljamo ni ostala polja, a ponosni smo i na zelene površine. Grad je lijepo održavan i zajedno sa svim radnicima doprinijeli smo tome da Koprivnica bude zelen i ekološki osviješten grad. Zato sam gotovo sigurna da ću se ponovno javiti na natječaj – završila je Nataša Tetec.

G. Međurečan i D. Horvat potvrdili da će se javiti na natječaj

Sličnog su stava i Goran Međurečan, odnosno Dubravka Horvat, koji su nam potvrdili da će se javiti na natječaj.

– S obzirom na to da smo odradili puno dobrih stvari i posložili tim koji jako dobro funkcionira, nema razloga da se ne javimo. Ima još dosta stvari za odraditi u svim segmentima za koje smo odgovorni i voljeli bismo nastaviti s poslom koji trenutno obavljamo – ukratko nam je rekla Horvat.

Inače, mandat tročlanoj Upravi traje do 19. veljače, a Nadzorni odbor još uvijek nije raspisao natječaj. Doznajemo da bi mogao biti objavljen već u prvom tjednu veljače, a tada će se i vidjeti koji se uvjeti traže od potencijalnih kandidata.

Jakšić: Tek ćemo vidjeti tko će se javiti, no nije tajna da u Komunalcu rade dobar posao

Komentar o eventualnim promjenama u Komunalcu zatražili smo i od gradonačelnika Mišela Jakšića. Rekao nam je da kao Skupština ne bi smio komentirati previše oko natječaja, ali zato je iskazao zadovoljstvo onima koji trenutno vode ovo gradsko poduzeće.

– Nije tajna da rade dobar posao, a to je vidljivo po rezultatima Komunalca i kvaliteti usluge koje pružaju prema građanima. Poglavito se to vidi ovih dana, kada su ogromni pritisci na poskupljenja svuda oko nas, a Koprivnica zasad nije u tom problemu. No sve je na njima, vidjet ćemo tko će od njih pokazati želju za ostankom i tko će se javiti na natječaj. Ono što mi kao Grad možemo obećati je to da ćemo dati sve od sebe da Komunalac ovako dobro radi i dalje – naglasio je Jakšić.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvalifikacije

FOTO Rukometašice Hrvatske lošom završnicom ispustile prednost i prvo mjesto u grupi, za mjesec dana borba za drugo mjesto i odlazak na EP

U okviru 4. kola kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo u rukometu pred rasprodanom dvoranom u Koprivnici, rukometašice Hrvatske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×