24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uspješan završetak plesne sezone
U

Ne propustite

Prošle je nedjelje koprivnički Plesni studio „Jump“ završio trinaestu po redu plesnu sezonu svojom završnom priredbom „Plesodrom 2011.“ na kojoj su, osim plesača Jump-a sudjelovali i Plesni studio „Ola la“ iz Koprivnice te „Lena“ i „JazzOn“ iz Varaždina.

Uz atraktivne koreografije, mnogobrojni su posjetitelji imali prilike upoznati se s međunarodnim projektom Kulturno umjetničkog centra „Koprivnica“ i Plesnog studija „Jump“ pod nazivom „Šalji dalje“, Hrvatska („Pay it forward“, Croatia) kojeg su preuzeli od američke fondacije „Pay it forward movement“. Tako su, uz potporu Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije, na samom kraju „Plesodroma“ predstavili ovaj projekt te pozvali na binu udruge i institucije s kojima će pokrenuti niz nesebičnih, dobrih djela.

Podjelom „Šalji dalje“ narukvica svi su se oni obvezali nastaviti lanac i proširiti ovaj projekt i izvan granica naše županije. Ljetnu pauzu „Jump“ će iskoristiti za zasluženi odmor, ali i za sudjelovanje na nekoliko ljetnih, plesnih edukacija kako bi se što bolje pripremili za novu sezonu, koja počinje u rujnu.

{vsig}fun/06-2011/110622-jump/{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravino moja mila

FOTO/VIDEO Predivne podravske tradicijske pjesme začarale su centar

Predivne podravske tradicijske pjesme odzvanjaju danas centrom Pitomače. "Podravino moja mila" večer je posvećena upravo tim pjesmama, a brojni su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×