10.7 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prijem

Uspješni gimnazijalci Evačić, Petika i Mikulić gradskim čelnicima prezentirali prednosti i mane električnih vozila
U

Dečki su na nedavno održanom natjecanju imali najbolju prezentaciju analize isplativosti zamjene konvencionalnog vozila onim električnim

Ne propustite

Koprivnički maturanti Gimnazije Fran Galović, Vjekoslav Evačić, David Petika i Josip Mikulić, nedavno su imali najbolju prezentaciju analize isplativosti zamjene konvencionalnog vozila onim električnim, a sve u sklopu Quadruple Helix radionice, koja je održana upravo u koprivničkoj Gimnaziji.

Zahvaljujući tome, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić upriličio im je prijem, na koji su došli u pratnji ravnatelja Vjekoslava Robotića. Gradskim čelnicima pojasnili su i prezentirali prednosti i nedostatke električnih vozila, kao i isplativost kupovine takvih vozila. Uz razmjenu zanimljivih i korisnih informacija s obje strane, Jakšić je izrazio zadovoljstvo što naš grad ima veliki potencijal, upravo u mladim i kvalitetnim ljudima koji svojim učenjem i praktičnim radom doprinose razvijanju novih ideja, a samim time u budućnosti i njihovoj konkretnoj provedbi.

Uz gradonačelnika Jakšića, prijemu su nazočili pročelnik Dario Jembrek, viša stručna suradnica za europske poslove i društveno-turističke projekte Gordana Biondić i Zvonimir Perko uime REA Sjever.

Inače, Quadruple Helix radionica održana je u okviru projekta Green Aura u zajedničkoj suradnji Grada Koprivnice i REA Sjever, a koji je financiran u okviru Interreg V-A programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti