15.1 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uspješno odrađena pokazna vatrogasna vježba
U

Ne propustite

Jučer je na Sabirnoj stanici INA-e u Jagnjedovcu održana uspješna vatrogasna vježba u kojoj su sudjelovali članovi DVD-a Jagnjedovec, Legrad i JVP grada Koprivnice.

Cilj je pokazne vježbe bio da se u pretpostavljenim uvjetima utvrdi spremnost, mobilnost i operativne mogućnosti vatrogasnih postrojbi, način zajedničkog gašenja požara i zapovijedanja, koje je i ovom slučaju uspješno obavio zamjenik zapovjednika JVP Koprivnica Antonio Popijač. Također, ovo je bila i provjera osposobljenosti i uvježbanosti djelatnika INA-e za gašenje početnog požara, te evakuaciju i spašavanje.

Prema zamišljenom scenariju nastanka požara, vježba je izvedena kao da se to stvarno dogodilo, prema svim pravilima. U vježbi su sudjelovali članovi jagnjedovečkog i legradskog društva, profesionalci Koprivnice s tri navalna vozila i ukupno dvadesetak vatrogasaca te Županijski centar za obavještavanje 112 Koprivnica. Na kraju vježbe obavljena je analiza i ocjena tijeka vježbe koja je dobila dobru ocjenu za brzinu izvođenja i profesionalnost u zadacima, naročito za dobru pripremljenost ljudstva i opreme.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4 NL BJ-KC-VT

Mladost i Podravac u derbiju susjeda na tablici, Molve traže oporavak nakon “šestice” protiv jakih Cvetkovčana

U 20. kolu 4. nogometne lige čekaju nas dva županijska derbija. Prvi se igra u subotu u Molvama protiv Mladosti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×